SUSHI BROTHERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 609 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Brothers. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 19:35 Top!
3 feb 2023 om 9:21 Wow… wij zijn fan van sushi en hadden deze plek nog nooit geprobeerd. We gaan nergens anders meer bestellen, echt waanzinnig lekkere sushi en een goede service!
2 feb 2023 om 19:25 We werden netjes gebeld of ze een kwartier eerder mochten komen. Netjes verpakt en dragon 2.0 en crispy chicken waren heerlijk
1 feb 2023 om 13:37 De Carpaccio Classico & Salmon Tataki waren heerlijk, vooral de Carpaccio was verrassend lekker! Netjes verpakt en vriendelijk bezorgd.
29 jan 2023 om 20:21 De stamppot andijvie was verukkelijk
28 jan 2023 om 22:59 Hij was te laat maar we werden netjes gebeld dat ze later kwamen.. de bezorger bood nog 1000 maal excuses aan en we kregen netjes een waardebon! De sushi was heerlijk en de service was ondanks het lange wachten supernetjes
28 jan 2023 om 21:24 Ik had ruim van te voren de bestelling gedaan. Deze was verlaat maar ik ben daar van op de hoogte gebracht. Dat was heel prettig! Wij wonen buitenaf en bij bezorging weten we dat het soms later kan worden. Het eten smaakte goed. Goede service
22 jan 2023 om 19:33 Super lekkere verse sushi, echt genoten. Er werd netjes gebeld dat de bestelling tien minuten later zou komen.
15 jan 2023 om 21:53 Lekker gegeten en mooi vlot bezorgd
15 jan 2023 om 21:07 Sushi’s zijn lekker en goed gevuld. Jammer dat de gebakken garnalen niet meegekomen zijn. Wel later gebracht en € 10,- waardebon meegekregen
15 jan 2023 om 19:16 Super lekkere sushi :)
15 jan 2023 om 18:50 Momenteel de beste sushi