SUSHI BROTHERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 511 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Brothers. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:40 Lekker als altijd!
30 sep 2022 om 7:24 Sushi was op ziczelf heerlijk. Een aantal rollen viel alleen wat uit elkaar.
25 sep 2022 om 12:08 Wij bestellen met regelmaat bij Sushi Brothers en het is altijd top. Gisteren was het echter een zware teleurstelling. Bezorgtijd was veel te lang en de sushi viel uit elkaar als je het aanraakte.
24 sep 2022 om 23:33 Sushi was heerlijk net even wat anders dan de standaard sushi. Bezorging was oké ze hadden het volgens mij druk. Dus wat langer moeten wachten maar de warm gerechten waren niet koud.
24 sep 2022 om 22:00 Ruim 2 uur moeten wachten op smakeloze sushi. Nooit meer.
24 sep 2022 om 21:24 18:00 bestelling gedaan. 19:00 bezorgtijd ingegeven. 20:20 kwamen ze pas brengen na 3x bellen. Jammer. Sushi erg lekker dat wel. Warme gerechten waren koud.
23 sep 2022 om 21:36 Super vers, super lekker!
23 sep 2022 om 18:17 Op zondag houd je rekening met langere bezorgtijden. Bezorging was een halfuurtje later en na een kwartier werd ik al netjes gebeld met excuses en een waardebon. De sushi was erg goed en vers. Één van de besten, zo niet de beste, van Deventer. Top!
18 sep 2022 om 22:39 Eten was heerlijk, bezorging duurde wat lang maar was wel volgens planning.
11 sep 2022 om 12:38 Was weer heerlijk! Ik had alleen verwacht dat de magic meat truffel rol echt krokant was, dit viel een beetje tegen en de rol was niet zo stevig.
3 sep 2022 om 21:34 De vegetarische opties smaakten niet echt goed. Helaas ook de andere sushi niet super lekker, alsof het niet heel vers is.
3 sep 2022 om 20:00 Lekkerrrrr