SUSHI BROTHERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 820 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Brothers. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 22:24 Kwaliteit van de sushi was goed. Ik had alleen een fout gemaakt met een kortingsbon die ik niet kon verzilveren. Dit had ik via de eigen website moeten doen. Maar deze bewaar ik voor de volgende keer. Telefonisch zeer goed en netjes behandeld.
1 jul 2024 om 21:53 Het was lekker, keurig op de door hen aangegeven tijd bezorgd.
30 jun 2024 om 20:59 De sushi was lauw helaas en ontzettend kleine stukjes voor het geld wat je ervoor moet betalen. Smaal helemaal Goed
29 jun 2024 om 6:49 Zalm was niet vers. Dat kan je ruiken en proeven. Erg leuk dat ze dumplings hebben. Verder wel lekker.
23 jun 2024 om 9:30 Kwaliteit prima, 1:45 wachttijd veel te lang als 40-60 minuten is vermeld
22 jun 2024 om 20:38 Eten was heerlijk, alleen jammer dat we er bijna 2 uur voor hebben moeten wachten…
22 jun 2024 om 20:03 Altijd op tijd, en e.v.t anders wordt je op de hoogte gehouden. Gewoon TOP kwaliteit.
15 jun 2024 om 22:09 Dit is en blijft absoluut de allerbeste sushi bezorg tent van Deventer! Bezorgtijd ook perfect, zouden er 18:00u zijn op zaterdag, werd 18:07. Vriendelijke bezorger. Tot de volgende bestelling
14 jun 2024 om 21:04 Heerlijke sushi en keurig op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger ook. Voor ons geen andere sushi meer.
11 jun 2024 om 23:13 Heerlijk verse sushi, echt een aanrader
10 jun 2024 om 15:11 Zeer goede sushi! Bezorgtijd voor ons prima! Wij wonen in het buitengebied dus is soms lastig inschatten qua tijd maar over het algemeen geen klagen. Dit keer zelfs heel snel.
1 jun 2024 om 20:35 Altijd fantastische kwaliteit, bezorgtijd kan wel eens afwijken.